07132223697

راه ارتباط با ما

09385760031

تلفن تماس

 روبستا یا عربیکا؟

روبستا یا عربیکا؟

 

روبوستا:

  • تولید جهانی: 28%
  • تلخ مزه با 50% کافئین بیشتر
  • قیمت پایین تر
  • مقاومت بیشتر در مقابل آفات
  • کاشت در ارتفاع 0-800 متر

 

 

قهوه روبوستا، مناسب برای اسپرسو

عربیکا:

  • تولید جهانی: 70% 
  • اسیدیته بالاتر عطرآگین
  • قیمت بالاتر
  • پیچیدگی طعم بیشتر
  • کاشت در ارتفاع 800-2200 متر

 

قهوه عربیکا، ایده آل برای قهوه های دمی (فرانسه)

 

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *