07132223697

راه ارتباط با ما

09385760031

تلفن تماس

 راز حفظ تازگی قهوه

راز حفظ تازگی قهوه

برای حفظ تازگی قهوه چند نکته کوچک و کاربردی وجود دارد. در این مقاله برای شما این نکات را بازگو می کنیم. برای کشف این رازها با ما همراه باشید.

حداقل تماس با هوا

قهوه برشته شده به دلیل از دست دادن گاز دی اکسید کربن تازگی خود را از دست می دهد. در نتیجه حتما دانه های قهوه را در بسته های ضد هوا نگهداری کنید.

 

دمای نگهداری

بهترین دمای نگهداری دانه قهوه دمای محیط یعنی 20 تا 22 درجه سانتی گراد است. البته برای نگهداری طولانی مدت بهتر است از یخچال و یا حتی فریزر بدون نفوذ رطوبت استفاده می شود. 

آسیاب در لحظه

به هیچ وجه از قهوه ای که قبلا آسیاب شده استفاده نکنید. قهوه در پانزده دقیقه ابتدایی آسیاب شدن 75 درصد از عطر و طعم خود را بر اثرافزایش سطح مقطع از دست می دهد.

دقت به تاریخ برشته کاری

  1. زمان برشته کاری نقش بسزایی در تازگی قهوه دارد. هرچه از زمان برشته کاری فاصله بگیریم قهوه کهنه تر خواهد شد. تاریخ برشته کاری بر روی بسته درج می شود.

دیدگاه خود را ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *